torsdag 15 april 2010

Idioti deluxe!

D har tv:n igång på världens värsta tv-program! Jävla idioter som skuldsätter sig för att få köra fina bilar och ha hus och allt annat skit folk bara ska ha och ha och ha!
Skyll er själva! Sköter er jävla ekonomi! Betala era räkningar i tid! Köp inte saker ni inte har pengar till!! Hur svårt kan det va??
Va fan tror du vi kör en Skoda Octavia för? För att vi inte har råd med något annat, eller inte vill sätta våra familj i skuld för att köra en bil som vi egentligen inte har råd med.
Jävla puckon!

Funny weird funny or funny haha funny?


Haha, kul att bara min lillebror var lika exalterad över skorna som jag =)

Dom är här!!!

Idag fick jag min avi att hämta ut ett färdigtullat paket på posten. Tullen blev bara 146kr så totalt har jag betalat ca700kr, vilket är inte ens hälften av vad dom hade kostat (i fel färg) i Köpenhamn.Visst är dom fina!? Jag älskar dom redan! Innerst inne skulle jag nog vilja vara 4 just nu så jag kunde få sova med dom på *asg*
Detta är nog en av dom få gångerna det är bra att ha strl 41 i skor. Jag kan nämligen välja och vraka bland färgerna på sidan där jag beställde eftersom minsta mens size är 41(us:8) =) För jag kommer beställa fler i andra färger och modeller, trust me!

Statistik

Jag stör mig på min statistikräknare! Jag använder samma som jag gjorde med min viktblogg men då hade jag ju knappt några följare. Så det står att jag snittar 299 besök/månad men sanningen är att det ligger runt 400. Men den räknar från juni förra året och inte november som är när jag startade denna bloggen...
Hmm, undrar om man kan fiffla lite och ändra startdatumen till 1 nov 2009??

Träna

Jag gillar mitt Wii =)
Eller jag träningen som utmaningen ger mig. Idag var det en massa armövningar. Tur för mina ben är helt slut!! Jag fixade den sjukt jobbiga in-lines åkningen jättebra idag, listade ut hur jag skulle göra för att hoppa rätt. Kan ju vara en fördel. Jag bränner mer kalorier än beräknat varje gång, men ändå inga överdrivna summor av kalorier. Men sen så äter jag inte så mycket heller så jag har liksom inget överskott som ska brännas bort.

Torsdagslunch

Nu under förmiddagen har jag och C plockat upp allt skit som legat runt överallt i lägenheten, dammsugat, städat toan och nu har han ätit och gått och lagt sig. Nu ska jag passa på att träna, detta bli mitt 3de pass men 4e dagen. Det var vilodag igår =) Jag har inte lika ont i mina ben längre men jag lär väl få det igen nu *suck* Men jag gillar känslan i kroppen när jag har tränat klart.
Ikväll ska jag på föräldramöte på S dagis. Alltid kul! Vi lämnar ju så sent så jag träffar sällan några andra föräldrar...

Just det, träna var det!