måndag 12 april 2010

I could really use a wish right now...

Nu kommer jag med min jäkla musik igen, men ni väljer ju själv att läsa min blogg och av någon anledning så kommer ni tillbaka så jag kan ju bara anta att vissa av er iallafall gillar att jag gör många inlägg om musik! =)
Idag är det fantastiskt söta Hayley Williams (från Paramore) tur att verkligen skina! Hon har gjort en feat. med rapparen B.O.B. Låten heter "Airplanes" och är helt ofantligt bra!
Nästan så jag önskar att svensk radio inte ska få tag i den för jag vill behålla den för migsjälv. HA! Så egoistisk är jag ;)

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now, wish right now, wish right now...

Det är Pete Wentz klass på refrängen...

Om låten inte startar så är det för att YT har tagit bort den, låten är inte släppt officiellt än.

Wiiiiiii

Idag har jag startat min Wii Active 30 day challange! Så det så!
Nu ska här tränas =)
Första passet är avklarat, jag tror inte ja kommer kunna gå och hämta S sen för mina ben är helt slut. Lika bra att skrämma kroppen ordentligt från början så den inte förstår vad som hände riktigt. Blir nog jobbigare imorron för då har jag förmodligen träningsvärk också.

Men gud va kul det var! =) Dumt bara att remoten inte riktigt ville på vissa benövningar så jag fick hålla på länge innan det blev rätt. Och jag ska LÄTT köra boxningsprogrammet mer. Det var jättekul! Boxningen, armövningarna och squatsen gillade jag.
Jag har bestämt mig för att inte väga mig denna månaden förrän det blir den 2e igen, istället ska jag mäta. För om jag nu tränar mina förfallna stackars små muskler så kanske inte vågen ger rättvist resultat. Så därför blir det centimetrar på torsdag istället. Eller ja nästa torsdag blir väl bättre... Nä, nu mäta sen duscha och sen pausa!