lördag 13 februari 2010

På tal om skor...

Ett par såna här ska bli mina i vår =)
Supra Skytops, ooh how I adore you!
Vet dock inte riktigt vilken färg jag vill ha än, finns helt för många att välja på

Alice in Wonderland

Ännu mer musik, men jag hittade precis denna som download och jisses vad jag älskar den redan!! =O

All Time Low - Painting Flowers från "Almost Alice"

Crawl

Fy va jag gillar denna låten!

Jobb, jobbigare, nej tack!

Jag överlevde natten =) Jag kom hem trots att det snöade hela natten och trots att jag var så trött så jag kände mig bakfull (igen). Jag hade stereon på högsta volym och som tur var så spelades bara bra musik på NRJ hela vägen hem bla Cobra Starship (yeay!!)
När jag kom hem så blev det lite frukost och sen sängen. Jag hann sova i ca 2 timmar sen ringde min tele och det var ett annat ställe än mitt vanliga jobb som ringde (samma företag dock) som hade fått mitt nr av min teamledare som undrade om jag kunde jobba, men jag tackade nej. Jag behöver denna helgen ledig om jag ska klara nästa vecka. Sen nån timme senare ringer mitt vanliga jobb och undrar om jag kunde jobba ikväll, igen nej tack! Jag kan inte jobba ons-tis, det är lite overkill.
Jag vaknade när lillfis vaknade från sin lur vid 14 och gick upp runt 14:30. Fixade mig klar snabbt och sen körde vi till stan för att leta skor till mig (mina läcker =(). Hittade inga, tyvärr... Alla vinterskor är slut =(
Så där har ni förklaringen till mitt förra inlägg! Jag ska helt enkelt använda mina vackra "Union Jack"-Doc Martens =)

What's up Doc?


Visst är dom fiiiina!?!
Jag köpte dom i feb 2003 men har inte använt dom på hur länge som helst... Måste köpa nån skokräm och fetta in dom så dom blir mjuka och smidiga att ha och jobba i. Funderar på att köpa en palestinasjal också bara för att reta ihjäl D ännu mer (han hatar Docs). Han sa att han tänker ta ut skiljsmässa om jag har Docs och palestina sjal *hahaha* Kanske ska ta fram min lila "jack-hoodie-tröja"?? Kommer bild när jag har hittat den!