måndag 11 januari 2010

RAW

Kollar på RAW på kanal5
En fantastisk brittisk komiker, Gina Yashere!
Hittade nästan bara jättelånga klipp, men kolla dessa två om ni missade Gina på tv!



Måndageftermiddag

Vi väntar på att pappan i huset ska komma hem med dagens fångst...
Blir korv stoganoff till middag idag (Tack A för inspiration ;)). Lättlagat och uppskattat av barnen, för det mesta!
S har varit sin första dag på dagis sen den 17 december och det gick så bra att lämna henne =) Min stora loppa! Hon sa glatt "Hejdå mamma!" när jag pussade och kramade henne.
C har gått över från att sova 2 gånger/dag till en lång gång nu så jag pratade lite snabbt om att jag kanske kunde få ha henne där 9-15 istället (hon går 9-14, 3 dagar i veckan nu). Vårt dagis har det alternativet för barn som har småsyskon hemma. Men då får hon vara hemma på lov och det är hon ju ändå så det är liksom ingen skillnad mer än att C hinner sova klart sin lur. Idag fick jag ta upp honom innan han sovit helt klart vilket resulterar i en väldigt skrikig och ledsen liten son.
Ska skriva nytt kontrakt med dom nu i veckan så börjar vi med det nya nästa vecka. Det blir nog bra för oss alla. S får då äta mellis på dagis och hinner vakna ordentligt innan vi kommer dit. Så nu vill jag köpa en ståbräda så vi kan använda Emmaljungan igen (min älskade 360!!). Skönt att inte behöva ha syskonvagnen!

För alla dom...

Kommer ni ihåg, jag vill skriva för några år sen men det är ju snart 10 år sen, när svensk hiphop var vardagsmat? Jag lyssnade jättemycket på svensk hiphop innan...
Hörde denna för ett tag sen men hann aldrig riktigt lyssna. Så kom det reklam på Spotify idag, den är verkligen jättebra!



Nu måste jag ju Youtube:a vidare och leta upp lite härlig Timbuk!