onsdag 26 maj 2010

Hurley!!


...

1 år

Idag är det 1 år sen jag bestämde mig för att ändra hur jag ser ut. Så här följer lite siffror över hur min kropp har ändrat det senaste året!

Vikt: -19,3kg
Midja: -21cm
Höfter: -21cm
Lår: -9cm


Nu tänker ni kanske att 19kg inte är så mycket på 1 år men jag mådde väldigt dåligt under stora delar av 2009 och jag känner mig ändå stolt över vad jag har lyckats med. Jag gav inte upp! Och nu har jag kommit så långt att folk ser på mig hur mycket jag har gått ner och det gör att jag vill gå ner ännu mer. Och det ska jag göra också! Jag sätter upp nya små delmål hela tiden för att pressa mig själv att klara det. Och det verkar funka.

Mitt senaste delmål var ju att klara 3,5kg på 23 dagar. Jag bröt 3,5kg gränsen på 14 dagar och idag 23 dagar senare har jag gått ner 5,3kg!
Mitt nya mål blir 8,2kg tills den 29 juni. Hmmm... På 35dagar? Kanske lite overkill men det är dit jag ska sikta iallafall. Även om jag inte klarar det tills den 29 juni (vilket är premiären av Eclipse som ju ska ses i Stockholm med bästaste A) så är allt på vägen dit undebart.
Men som sagt nya målet är 8,2kg. Och dom 8,2kg kommer vara mycket speciella (alla ni andra som är tjockisar vet vad jag pratar om *haha*). Jag ska försöka ta en helkropps bild idag och ta en bild från Cs dop den 24/5 förra året så ska ni få se skillnaden.