tisdag 9 februari 2010

All along you where just wasting mine

Ännu mer bra musik!!
Four Year Strong har gjort ett smygsläpp av en låt från kommande albumet "Enemy of The Year"
Gå in och lyssna HÄR! Scrolla ner till första kommentaren så hittar ni låten =)

Symphony Soldier


Sötingen Alex DeLeon som sjunger i The Cab har gett sina små fangirls (myself included) en fantastisk akustisk cover på N'syncs "This I Promise You"
HÄR på hans blogg kan ni lyssna på ljudklippet
Nice bild va? ;P

En bra dag idag =)

Unplugged

D mobbar mig för att jag har fastnat för All Time Low, men hur kan man inte ;) Jag måste ju bota min FOB withdrawl med nått annat... Prefect choice!
Ska beställa deras MTV unplugged skiva+dvd och några av deras andra skivor. Jag har nog inte köpt så här många CD-skivor på jag vet inte hur länge =O Spotify i all ära, men eftersom vår laptop har ca 3 min batteritid så vill jag ha skivorna att lyssna på i köket när jag fixa disken eller lagar middag.
Längtar tills vi har råd att köpa ny laptop så vi har vars en... Den nya skulle då bli min så klart =D Hahaha

Denna låten är så bra, speciellt i denna akustiska versionen

BU!

Min dotter kan konsten att skrämma livet ur sin mor! Hon har nyss lärt sig att öppna stängda dörrar. Vi har stängt in till hennes rum för att hon ska slippa ha katten i sin säng om nätterna. Hon sover med babyvakt igång så vi hör henne. Imorse hade D lagt babyvakten så den hamnat under min kudde så jag hade inte hört ett ljud förrän jag vaknar av att lilleman låter vid 7-tiden och S står bredvid hans säng och pratar med honom =O Snacka om att jag blev förvånad!! Detta är första gången hon gör så, men nu antar jag att det kommer bli vardagsmat ;)