lördag 5 december 2009

Sparar tid

Då var städskrubben påfylld för månaden!
Vi åker ner till Trelleborg en gång i månaden för att handla på ÖB och Willys (det finns Willys i Vellinge med, men inget ÖB). Idag tog vi varsin unge i varsin kundvagn och gick in i varsin butik. Jag och C tog ÖB-rundan!
Jag fick med mig allt vi kunde tänkas behöva fylla på under månaden. Duschcreme, schampoo, tandkräm, Allrent till golvet, spolglans till diskmaskinen... Ja, you get the point!
Skulle köpa nån julgardin (och vaxduk till bordet för S envisas med att rita på bordet, men dom hade inte) till köket men det fanns inte. Får nog ta och beställa den jag hittade på ellos.se ändå. Den var ljus och fin =)
Lillfis var så snäll hela tiden! Han satt så fint och sa inte ett ljud =) Mammas älskling!
D och S var inne på Willys och lyckades bli klara precis samtidigt som vi! Snacka om tidseffektivt att dela på sig så! Vi kom hem igen lagom till mellisdax.

Förresten!!

MUMS

Favoritjulgodis!!
Fast bara den man köper i burk från Tyskland
Äter aldrig hemma gjord *ryser*

Lugn lördag!

Nu är min lillfis hemma igen!
Mamma kom och lämnade honom vid lunchtid igår och han har blivit väldigt rosslig =S
Ringde till VC för att höra, men eftersom han är feberfri, pigg och äter och dricker så tyckte hon vi kunde avvakta. Får han feber och blir slö så får vi åka in.
Vi fick till och med sova inatt =O
Han sov bra trots hostan

Nu på förmiddagen har D och S varit inne på Trianglen i Malmö och fyllt hennes Build-A-Bear som hon fick i 2 års present. Och lämnat in Ds mobil på lagning på 3. Den har aldrig sändning längre, går inte att ringa varken till eller från. Men sim-kortet funkar i andra telefoner.
Måste ju säja att 3 är piss värdelösa! Jäkla nerköp att byta till dom *muttar*

Jag har hunnit plocka undan här hemma, duscha och vika 3 IKEA-påsar med tvätt... Nu ska jag bara skriva inköpslista så vi kan åka och storhandla på Willys och ÖB efter S har sovit middag =)
Soft lördag ändå även om vi inte gör nått direkt jättekul

Sött

Jag följer Ashton på Twitter och igår kom denna bildserien som inlägg fram och tillbaka mellan han och frugan =)