torsdag 21 januari 2010

FOE radio

Men gud!
Jag sitter och lyssnar på ett radioprogram på friends or enemies.com. Det är Joe Trohman (gitarrist i Fall Out Boy) som har en egen radioshow tillsammans med en annan kille. Och just nu är Gabe Saporta och Ryland Blackinton (från Cobra Starship) gäster!
Dom prata sjukt snabbt och det är kaos i studion... Me likey! =) Dom är så roliga!
Jajaja, nu ska jag inte tråka ut er längre!

Perfekt!

Jag är SÅ nöjd!



Done

Nu är tatueringen på plats! =)
Ska bara vika lite tvätt innan jag tar av plasten och tar foto
Bäst att gör det i rätt ordning ;)

Idag är det äntligen dax!

Obeslutsammaste = Ambivalent (Tack A *haha*)

Idag är en speciell dag för mig... Kl 16:30 har jag tid bokad på Hjärtat av Guld för att göra min fina tatuering!! D ska hämta S på dagis för jag måste köra redan 15:45 (hade jag hämtat hade jag och barnen varit hemma 15:30). Hatar att behöva stressa och jag kan svära på att jag inte kommer hitta någon parkeringsplats =O
Jag har drömt massor om tatueringar i natt. Jag har verkligen inte känt mig nervös och gör det väl nog inte nu heller men det var läääängesen jag gjorde min andra tatuering (sept-03).


Jättesuddig, den är tagen med en gammal mobilkamera. Den har jag där nacken övergår i ryggrad liksom (bra förklarat va ;)) Denna är gjord i sept-03 och killen som gjorde den försökte skrämma mig att det skulle göra så ont eftersom det var över ryggraden... Eller hur! Det gör inte ont att tatuera sig. Det känns, men det gör inte ont. Det gör ONT att föda barn, det gör inte ont att tatuera sig ;) Tecknet är kinesiskt och betyder antingen brinnande eller lugn. Jag valde det för att det skulle stå för brinnande (mitt element är eld), men efter att ha fått det inspekterat av en som faktiskt kan kinesiska tecken så verkar det som att den betyder lugn. Där är två tecken för eld (positivt) i samma och då slår dom ut varandra och blir negativt=lugn. Men det kan jag faktiskt leva med!



Och min fina ängel (som min vän S har ritat) har jag mitt i ryggslutet. Denna var min första och är väl ca 25-30cm från vingspets till tåspets, gjord för min första stora lön i dec-02. Min kompis L och hennes kompis M var med. Dom satt och käkade chips och popcorn och tyckte att det var riktigt underhållande att se mig bli smått plågad. Den tog ca 3,5 timme att göra och jag älskar den. Har lite nya idéer kring just denna. Måste prata med S... Jag vill ha småänglar som ska symbolisera barnen som flyger bredvid henne =)