söndag 17 januari 2010

Lugn kväll

Woohoo!! S somnade på 30 min ikväll! Hon var så trött =) Brukar ta minst 1 timme annars. Och när jag kom ut från hennes rum så hade D vikt all den rena tvätten, det var bara att lägga undan den kvar att göra. Nu ska vi vika lite lakan och sen ska jag faktiskt sova!!
Jag sitter upp helt för länge om kvällarna, inte bra när man inte får sova ordentligt. Men det är ju rätt skönt att få liiiite barnfri tid...
Imorron ska S vara på dagis till 15, ska bli spännande att se hur det funkar!

I ♥ music

Nu under förmiddagen så har jag suttit och spelat gitarr och sjungit!
Ååh det är så härligt och jag mår så bra av det =)
Har verkligen saknat det. Jag är lite ringrostig men det går hyfsat bra ändå trots att jag bara gett mig på nya låtar. Så länge jag hittar bra transcrpits så. Jag är inte så snabb att flytta mellan ackorden så det får inte vara för täta byten (eller för konstiga ackord) för då trasslar jag in mig. Jag spelade gitarr i gymnasiet (gick estetisk musik) och har i princip knappt spelat nått sen dess, så jag nöjer mig med det lilla ;)
Har tagit tag i mina favoritlåtar av FOB och vissa av dom är för tekniska för mig, men jag har hittat 3 st som jag klarar av =) Jag vill be min ena lillebror spela åt/med mig så jag får flow och kan sjunga samtidigt. Utan avbrott ;)

Nej, nu dusch! Sen väcka dotter och så ska D köra och kolla på en bil!! Vi behöver ny(:are än den vi har)...