söndag 25 juli 2010

NOM

Lite bakis...

...men ändå inte så farligt! =) 
Igår var vi på pool/grillfest hos D's storebror M och hans sambo A (fast i A's föräldrars hus). Det var 3de året dom hade festen och vi har inte kunnat komma innan för barnen har varit små och eller jag har varit gravid. Men i år kunde vi =) Och sååååå kul vi hade!
Vi kom dit först vid 12:30 eftersom pappa fick köra oss ner när barnen sov middag här hemma. Vi hade lite otur med vädret men det regnade iallafall inte. Det mesta av folket kom runt 16-tiden och jag fick en sån jäkla huvudvärk =( Så jag tog 2 treo och vilade en stund och sen mådde jag hur bra som helst igen!! Så skönt att slippa åka hem pga en sån pissig sak.
Vi hade kött med osm vi grillade och resten bjöd M och A på! Det var jättegott med potatisgratäng och goda såser. Efter maten så spelade vi brännboll. Så sjukt kul! Va fan, bra kombination att dricka och motionera! Mitt första lag vann och vi vann stort!! =) Sen bytte vi lag och då gick det inte lika bra, men vi förlorade med 10p bara ;)
Efter brännbollen hade en av tjejerna fixa mumsig
efterrätt, chokladmuffins med daimgrädde och jordgubbar! Resten av kvällen var full av många trevliga, intressanta och härliga samtal med olika människor. Vi satt ute och det blåste rätt kallt men gasolvärmaren åkte fram så vi klarade oss ut fram till 2:30 när jag kände mig väldigt sliten och jag och D tog taxi hem.
Jag sov till 11:40 idag ;) Haha härligt med sovmorron! Nu är D och köper bakisfrukost till oss (aka pizza till honom, hamburgertallrik till mig ;))