onsdag 14 april 2010

Jesus don't love me

Jag vet att det är mycket musik här nu men så blir det när jag fyller på själen liksom...
Detta bandet är long over due att jag hoppade på deras bandwagon, men igår kväll när jag satt i soffan, nytränad och nyduschad och kollade igenom min tumblr så kom jag över en grej om Caleb Followill (hur många kopplar vilket band det gäller bara av hans namn?). Och vidare där kom jag till videoklipp med grabbarna på youtube, små dagboks-klipp som dom spelade in undertiden dom gjorde sin senaste platta. Jag började kolla igeonom klippen, och dom här killarna är helt skadade!! =O
Men så kom jag till ett klipp som fick mig att tappa andan och börja gråta (som vanligt!)...


Bandet heter Kings of Leon och låter heter "Cold Desert"


...

Allmänt

Jag har gigantisk huvudvärk =(
Dom senaste dagarna har varit rätt jobbiga, pms is a bitch! Men nu är det snart över. Jag har dessutom fått veta en del saker som stör mig väldigt mycket. Men det blir nog bra till slut ändå.
Piercingen läker bra, Wii-träningen går bra men jag har sjukt ont i benen, barnen är friska igen. Förutom att lillfis hostar än, men hosta burkar hålla i sig tyvärr.
Nu ska jag värma lite spagetti till lunch och sen skicka ut en massa jobbansköningar... Och där fick ni svar på vad som stör mig! Jag var ledsen igår men idag är jag bara arg, irriterad och känner mig lurad.

Kul att ni gillade låten =) Hayley är grym!