måndag 25 januari 2010

Trotsåldern

Idag när jag skulle hämta S på dagis så hade dom precis ätit mellis och hon fick torr blöja innan vi skulle hem. Hon hade spillt på sin tröja så jag tog av den (hon hade t-shirt över långärmad t-shirt) och från ingenstans blir ungen som förbytt!! =O All hell broke loose!!!
Hon skrek som en dåre och vägrade ta på sig sina byxor igen. När dom väl var på då vägrade hon vantarna sen fortsatte det så. Jag försökte lugna henne, satt på bänken i kapprummet med napp och snutte men så fort jag försökte klä på henne igen så blev hon lika arg igen. Och fortsatte att kasta sig handlöst bakåt när jag skulle klä på henne overallen (vilket innebar att när hon kasade ner från mina skor så slog hon huvudet i golvet och blev ännu mer ledsen).
Till slut tog jag hennes saker och ställde mig vid ytterdörren, C står utanför i vagnen och väntar på oss och ser oss genom glasdörren, och kallade att hon skulle komma och se att lillebror väntar på henne. Men icke! Till slut så fick en av personalen hålla henne i famnen medan jag klädde på henne. Hon sa att hon aldrig sett S så arg innan. S har temperament men detta var nått helt annat =O

Så nu är det dax att motvilligt välkomna trotsåldern...

JT+Hallelujah=♥

En av mina favoritsångare och en av mina favoritlåtar=*kärlek*