tisdag 29 december 2009

Entré, Malmö

Nu har vi varit iväg och kollat på New Moon på Entré! Den var lika bra som sist ;) D gillade den med (även om han inte läst boken)
Jag tycker lika illa om Bella varje gång... Jäkla egoist!

Skulle in på Kappahl och byta en tunika jag fick i födelsedagspresent men kön var mils lång så vi hoppade det. Får ta det en annan dag. Men vi gick in på Cubus och S fick en jättesöt lila hoodie och C fick en body med text =)

Mån-bio

Idag kommer mammsen och mormor hit och passar barnen så vi kan gå lite på julrean och sen på bio. Det blir tredje gången gillt för min del men första för D ;) Självklart ska vi se New Moon, vad annars!?
Jag vill gärna se Avatar och Sherlock Holmes sen. Hoppas på att få barnvakt snart igen...

Byte

Nevermind det förra inlägget... Jag bytte bakgrund i natt men har bytt igen eftersom jag inte fick rätt på det och dropparna störde för mycket...
Gjorden bannern på picnik.com =) Väldigt nöjd! Det är så störigt när det inte finns matchande banners. Dagens i-landproblem jag vet...

Godnatt!

Nu sover han...

Behöver texten vara större? Störs ni av dropparna i bakgrunden när ni läser? Jag är så dålig på att ändra storlek själv. Får väl googla imorron eller nått. Men annars är jag rätt nöjd =)