torsdag 18 februari 2010

Impression

Den här killen är GRYM!!
1. Arnold
2. DeNiro
3. Sly
4. Morgan Freeman

Alla vi som är trötta på snön räcker upp en hand (eller gör en Facebook-grupp)

När jag var liten (på 80-talet) så minns jag att min farmor och farfar hade en video(wow liksom!!), och dom hade spelat in Nalle Puh från dansk tv till mig och min lillebror. Det var Nalle Puh-sagan och ett kapitel handlade om hur det regnade och regnade och regnade i 7 mila skogen och Nasse regnade bort. Just nu känns det så, fast med snö....
Det snöar och snöar och snöar och snöar och så snöar det lite till!! Jag brukar önska mig snö men det här börjar bli löjligt! Jag undrar var allt smältvatten ska ta vägen?? När det väl tänker smälta. För brunnarna är ju övertäckta med snö... Hur som helst så är jag bara jävligt trött på alla snö nu. JAG VILL HA VÅR!

Svar

Anneli sa...
Härligt med citrondoft!
Jag blir galen på vår kattlåda som stinker jämt, fast det är rengjort... Tips?

Det finns sån kattlåde-deo på ICA. Nått pulver man häller i och blandar runt i sanden som tar bort den värsta doften, eller ja Orions låda blir doftfri iallafall. Så HÄR ser den ut.

Städa, städare, städast

SÅ!! Äntligen klar!
Nu har vi städat och moppat (vi= jag och C). S är på dagis och jag fick spel på att underskåpet till köksvasken (där soporna står) luktade så gräsligt så jag plockade ut allt och torkade rent där. Och tog ut dom stora pappåsarna med kartong som ska slängas. D brukar fixa det men nu när jag har jobbat så många kvällar så har han haft fullt upp med annat. Så nu ska jag försöka ta med det bort till soprummet när vi ska hämta S. Inte lätt att styra syskonvagnen i snön och bära kassar samtidigt. Men nu luktar det citronigt och gott här hemma
Jag vaknade och kände mig riktigt krasslig i halsen, men som tur är har det försvunnit under dagen. Var inne på Willys och köpte nässpray för näsan tjafsar med mig. Får inte bli sjuk, jag har en hel jobbhelg framför mig!