lördag 16 januari 2010

Bröllopsdans

Av en slump kom vi in på bröllopsvideos på Youtube (ni vet klassikerna med Chris Browns "Forever" och dom som dansar till Sir Mix-a-lots "I Like Big Butts"). Så hittade jag denna!!

Om ni inte orkar se hela så spola till kring 1:20 iallafall! Den här killen har drömt om att få dansa "Thriller" inför folk hela sitt liv! =) Se så lycklig han är och så grym!! Han verkligen ger allt. Om vigseln var brudens höjdpunkt så är detta brudgummens!
Enjoy!

Hallelujah

Leonard Cohen i all ära men Jeff buckley gör denna på ett helt underbart sätt
RIP

Jag kunde inte hålla mig längre...

Jag var bara tvungen att ge in nu och beställa detta!
Det blev inte så dyrt som jag först trodde det skulle bli =)
Men det dröjer innan jag får det...

Trött, tröttare, tröttast

Gick inte och la mig förrän 1-tiden i natt för C höll på som en tok. Han sov mellan oss och vaknade vid 6 tiden. D gick upp med honom och jag fick ligga kvar. Jag var så ofantligt trött att jag låg kvar i sängen till kl 12!! =O Så skönt!
Mindre skönt att jag får ångest direkt för att halva dagen har gått och inget har hunnits med. För det händer verkligen inget här hemma om jag inte stressar på (nu kommer D tycka att jag är orättvis). Men istället för att ta med sig S och handla när C somnade vid 10-tiden så väntar, väntar, väntar man... Och så får jag ett mindre (eller större) utbrott när jag inser hur mycket klockan är. D ville vila också men såklart så är det mitt när barnen ska äta lunch, jag hann precis göra frukost till mig och börja fixa lunch till S så vaknar C och skriker och vill upp. Då slutar det med att S skriker för att hon vill ha sin mat, sen skriker C för att det tar för lång tid att få mat i hans mage. Jag kan inte minnas sist jag fick äta i lugn och ro...
Jag önskar jag hade någonstans att fly!

Nåja, nu är det handlat och D och S är ute och leker. Jag ska ta en dusch och hoppas att C samarbetar med mig och sitter snällt i matstolen undertiden. Men först behöver jag röja undan i vardagsrummet och lägga en massa tvätt i tvättkorgarna.