söndag 14 februari 2010

Lite söndagsshopping

Jag har så svårt att hitta en bra BH... Sist jag skrev om det så fick jag tipset att kolla Lindex, så nu har jag gjort det =) Hittade denna, den finns i både vitt och svart men jag beställde en svart så får jag se om jag gillar den. Om jag gillar den så ska jag köpa så jag har 2 av var färg =D Bäst att bunka upp!

Lindex Shop Online - T-shirt BH
Bild från Lindex Shop Online

Cheap thrills, Glamour Kills

Jag är så sugen på att beställa från Glamourkills.com
Har siktat in mig på en oversized beanie och en t-shirt men luskade runt lite nu och det verkar som att nästa JAGK-line kommer snart så jag väntar nog med att beställa... Eller så beställer jag detta nu och lite annat nästa gång ;)



























Min svåger tipsade om www.threadless.com och där är massor coolt där med... När lönen börjar rulla in så får vi göra en beställning till hela familjen där med tror jag =)

En helt vanlig söndag

Idag har vi tvättstugan (som vanligt) och D har redan dammsugat (som vanligt) och jag ska städa toaletten när barnen sover (inte som vanligt för det brukar vara D som städar på söndagar).
Jag har sovit rätt bra i natt. S traskade upp vid 5 tiden, men D hann stoppa henne. När C vaknade och började gapa så kom D tillbaka in från soffan (han låg kvar för att se att S inte kom upp igen) så la han över C i vår säng för att få tyst på gnället. Vi lyckades ligga kvar till 7:15 =) Rena sovmorronen ju!!
Sen blev det en god frukost. C fick macka och trots att han precis ätit en stor skål gröt så kastade han sig över mackan =O Haha, det såg så roligt ut! Jag hade inte ens hunnit bre eller dela den. Galning!
Tycker tiden går väldigt långsamt idag... Kan var för att vi inte har nått planerat, inga måsten! Ska be D kolla mer bilar idag så vi blir klara med bytet nån gång =)