torsdag 28 januari 2010

Flatline

Jag tror mitt hjärta stannade för några sekunder när jag insåg vad detta var för nått!!!
I'm such a fangirl!
Jag gråter seriöst!!
*L Y C K A*

Patrick Stump - New Album Coming Soon from Patrick Stump on Vimeo.

Fangs up!!

Telefontips!

Sen vi fick barn så har vi kommit på ett jättebra knep för att slippa undan envisa telefonförsäljare...
Skyll på barnen! =D
Jag har kört med allt; att jag matar, byter blöja, nattar, you name it! Och resultatet är detsamma varje gång
"Oj, ursäkta!! Jag ska inte störa mer! Förlåt att jag störde!!" säjer dom med förskrämd röst och lägger på luren
Så det är dagens tips, skyll på barnen ;)

Babycafé

Idag var jag och lillfis på babycaféet ner på kyrkan efter att vi hade lämnat S på dagis. Han var som ett ledset litet plåster på mig hela tiden. En liten stund kunde han sitta och leka lite med F men sen hände nått och han blev superledsen igen och skulle sitta i min famn. Han är en sån mammasgris. S var mycket mer självständig i den åldern...
Självklart så bestämmer han sig för att det var en toppenidé att bajsa undertiden han åt lunch. När jag byter blöja efter att han käkat klart så märker jag att det har läckt och jag hade inget ombyte med... *suck* Jeansen hade klarat sig och där låg en av S (rosa) stickade tröjor i dagisväskan så han fick ha den på sig. Han somnade på 2 minuter när vi kom ut och började gå hem.
Det tar emot så att göra saker när dom ändå bara gnäller och skriker och tjafsar så fort vi gör nått... S är bättre nu, men ändå på sitt sätt. Men C är verkligen inte rolig alls när han håller på så. Tur att han sover en timme till nu innan vi ska hämta storloppan! Får gå lite tidigare för dom kan verkligen inte skotta i denna hålan! Alla övergångsställen är igen vallade av snön från gatorna, så ofantligt korkat!