tisdag 30 mars 2010

London baby!!

Det ser ut att bli en weekend i London för min del i slutet av augusti hos min vän K (som jag känt sen 1a klass = typ 20 år! Gud va gamla vi är =O). Hon ska få visa mig hur det är att vara 26 och utan man och barn ;)
Och sen blir det festival light, en dag räcker! Härligt att dom samlade alla dom banden jag ville se på samma dag. Jag ska shoppa i merch-tälten (hoppas på att få träffa banden) och se till att ha riktigt bra platser på spelningarna. Åååååh va jag längtar!
K, sååå kul det ska bli att få hälsa på i din värld! Och att få prata ENGELSKA en hel helg, WIN!!

Galet!!

Jag bokade nyss biljetter till Reading =O
Jag vet inte om jag ska gå med D eller med min vän K än men det har vi tid på oss att reda ut. Det är ett par månader kvar =)

Just nu bubblar det i hela min mage och jag vill bara skrika för fulla lungor att jag ska få se BLINK 182, YOU ME AT SIX och ALL TIME LOW LIIIIIIIIVE!!!!

Reading

På tal om festival!!! Jag ska se till att jag kommer iväg till denna festivalen i sommar! Jag bara måste! 4 av mina favoritband på samma dag, jag kommer dö och tro att jag kommit till himlen ;)



Karin!! Svara mig nu på FB och snälla säj att du är hemma i London då och vill gå med mig =)

Festival

Well hello Pier Pressure!! Då var biljetterna till PP i Göteborg i sommar bokade och betalda =) Gött! Nu ska jag bara boka boende också. M på jobb tipsade om ett mysigt lite B&B som inte var så dyrt.
VI SKA SE PARAMORE OCH 30 SECONDS TO MARS!!!!
Kolla in deras hemsida www.pierpressure.se, där är fler bra atrister och spellistan är inte klar än. Spännande att se vem mer som kommer.


...