lördag 6 februari 2010

Guilty Pleasure

picnik.com är LÄTT mitt guilty pleasure. Aldrig förr har så många kunna se så snygga ut på bild helt gratis ;)
(nu ljög jag säkert, men den sidan är bara så bra!)



Färgningen

Inget jättestor skillnad i färgen, bara en uppfräschning. Jag gillar det när det är så lite java-mörkt. Frisyren är jag supernöjd med iallafall =)
Och från och med nu så ska jag införa eyeliner i min vardagliga make-up, för gud vilken skillnad det blir.

Klippningen

Jobbhelg igen

Jaha, det blev jobb igår kväll för att en kollega blivit akut sjuk. Jag kunde inte säja nej när gulliga M ringde och frågade så snällt! Men vi behöver ju pengarna så det var bara snällt av henne att hon tänkte på mig =)
Idag ska D försöka hitta nån bil att åka och titta på... Vi har lite bråttom med att byta nu, han har velat byta länge men får aldrig tummarna loss att åka och kolla *suck* Jag hoppas vi hittar nått så vi kan byta innan slutet av månaden.

Det blev så att jag får jobba ikväll också. Så nu kommer jag ha jobbat fre-sön. Jag som var orolig att denna veckan skulle bli jobbfri, så får jag mer jobb än vanligt =D Skönt att ha fyllt "kvoten" och lite till för denna veckan. Jag har räknat lite löst på att jag måste jobba minst 10 tim/vecka för att få en hyfsad lön. Och denna helgen får jag ihop ca 16timmar (ev mer om det blir övertid) så då behöver jag inte nojja lika mycket nästa vecka...