onsdag 23 juni 2010

The Swellers

Jag följer killarna i The Sweller på Twitter (nya bekantskaper som är fantastiska).
Tidigare ikväll så tweet:ade basissten Anto om att dom är nominerad till bästa internationella nykomlingar i Kerrang Awards och jag hade redan varit inne och röstat och dom killarna fick min röst!
Så jag reply:ade och skrev att jag har rösta, hoppas ni vinner! Gissa om jag blev förvånad när jag såg att han hade svarat mig (och några andra) Ingen jättekändis men dom här killarna är verkligen otroligt bra och ska veta få veta att folk gillar dom och vill att det ska gå bra för dom!

Pssst...

Måste bara berätta att S har varit utan blöja i 2 timmar snart.... Hoppas att vi kan börja ordentligt nu. Det hade varit skönt om hon var torr tills dagis börjar igen. Min lilla stumpa är ju en stor tjej nu =)

The Blackout


Som vanligt är jag sen men FAN va bra The Blackout är!! Jag som älskar sceamo har bara smålyssnat och inte insett Sean Smiths fulla potential!
För gudars va den mannen kan skrika *swoooooon*

Låten heter I Don't Care (This I Why We Can't Have Nice Things) och man hör klart och tydligt (ser även i videon) att Josh Franceschi från YouMeAtSix är med på ett hör *lööööve*
Detta är bra, riktigt bra!

Inte nu men snaaaart!

Jag längtar så jag håller på att spricka!! 
Som ni ser på tickern här bredvid så är det inte långt kvar till Eclipse nu! Det ska bli så galet kul. Det känns som att jag har 2 olika resor framför mig.
Dels bion och alla Twi-momsen och träffa J och S. Och sen har jag dagen efter när vi ska ut och gulle A har fixat en massa kul med sina arbetskamrater. Igår beställdes det Baccardi Razz #nomnom
Fy så kul det ska bli! Jag får riktigt fjärilar i magen när jag tänker på det! *fniss* Kan knappt tro att jag bara har träffat A en gång men ändå så känns det som en halv miljon gånger.
Bring me Tuesday!!