fredag 28 maj 2010

En fredag i maj

Idag har inte varit någon rolig dag....
Dygnet började med att jag fick sitta upp och vakta barnen för båda två har feber och S hostar. Dom stökade om varandra till kl 2 nån gång sen var jag så trött så jag var tvungen att gå och lägga mig. Jag vägrar gå och lägga mig och låta min kropp tro att den ska få sova när man sen måste springa fram och tillbaka. Då kan jag lika gärna sitta uppe.
När vi vaknat och ätit frukost så ville S gå och sova igen, kl var väl 8 nått sånt då. Hon sov till kl 10:30!! =O Hon brukar göra så här när hon har feber, skönt att hon själv känner när hon behöver sova och att hon faktiskt går in och lägger sig då istället för att bara gnälla. Sen när hon vaknade så fick barnen lunch så gott det gick. Sen var det C's tur att sova...
Och när han väl vaknade sen på eftermiddagen så sov S en liten stund till. Och detta betyder ju att jag inte fick en enda chans att vila på hela dagen.

Båda barnen hade somnat för natten innan kl 19 och båda har feber fortfarande =( S har stökat lite men inte så farligt. Och nu ska jag snart sova, ska gå upp med barnen imorron bitti så D får sova. För omväxlings skull!