tisdag 23 februari 2010

Opluggat

Kollade precis på dvd:n som är till Unplugged-skivan... Dom håller som akustiskt band också! Jag tror min FOB withdrawl är över nu =O



Jag vill ju också...

cdon.com kommer gå runt denna månaden med

Titta vad Postis Per kom med idag =)
I'm one happy camper!

"And the four right chords can make me cry"

Jag läste ett blogginlägg imorse som hade samma rubrik som denna...
Vissa låtar tar bara en tillbaka i tiden. Ni vet ju att jag är en riktig nörd när det gäller texter, men vissa låtar räcker det med att man hör introt till för att få en viss känsla. Bra eller dålig beroende på låten. Jag är en sån som kategoriserar mitt liv efter vilken musik jag lyssnade på för det tillfället. Jag vet precis vem jag var med och vad jag gjorde när jag hör vissa låtar, speciella låtar. Låten i sig behöver inte betyda så mycket, mer känsla jag får när jag hör den.

Denna låten tar mig tillbaka till högstadiet, ni anar inte hur svårt det var att hitta viss musik på den tiden (ca -98). Att ladda ner en mp3 tog 3 dagar =O Det var innan youtube, Pirate Bay och till och med DC++ (shit va gammal jag är!!!) Men jag älskade denna låten! Men ni får inte originalet utan ni får den fantastiska cover som Four Year Strong har gjort. Den är faktiskt snäppet bättre, nostalgin + mer känsla (för detta är deras nostalgi också, deras minnen och deras känsla)
"And the four right chords can make me cry..."