lördag 6 mars 2010

Det e niiice!

Jepp, jepp! Ett bra köp! =)
Vi har ju visserligen gått ner ett steg i standarden (vi måste veva ner rutorna och vi har ingen AC, vilket I-landsproblem =O) men vi har en hel, nyservad och nybesiktigad bil som varar iallafall tills vår ekonomi tillåter något mer avancerat ;)
Det var en pigg liten rackare ändå, i förmiddags när vi hämtade den körde jag med solen i ögonen och på okänd väg så vågade jag inte riktigt ta i, men nu när det var mörkt och jag körde på kända vägar så kunde jag känna efter lite mer och jag kommer säkerligen att trivas med Jet-Blue. För så heter hon =)
Vår första bil hette Gula Faran och den vi bytte bort nu hette Vita Kärran. Så det är ju inte mer än rätt att denna också skulle få ett namn, Jet-Blue.

Cuz I'm driving my new car

Om sisådär 30 min ska jag sätta mig i vår nyinköpta bil och köra till jobb!
Körrapport kommer i natt =)
Det jag är mest stoked (kan nån ge mig ett bra svenskt ord med samma kraft/betydelse?) över är att jag kan spela CD-skivor!
The Cab och All Time Low får följa med mig i bilen
Lovley!!

Kurt

Såg en grupp på Facebook som heter "Give us back Kurt Cobain and we will send you Lady Gaga". Det bytet hade jag kunnat gå med på (även om jag gillar "Bad Romance").
Jag var lite för ung för att ha hunnit med grungen (var väl runt en 6 år när det drog igång som bäst) och har man inga äldre syskon så är det inte lätt. Jag började däremot lyssna på Nirvana när jag kom upp i högstadieåldern. Kan ärligt säja att jag inte äger nått album (brände nog av kompisar, skivor är dyrt för en 14 åring!). Hur som helst så ska det ju göras film om Kurt Cobains liv nu och det spekuleras i vem som ska spela honom. Det måste ju rimligtvis vara någon som både är en bra skådespelare och som kan sjunga.

Där är Joe Anderson som är med i Beatles-musik filmen "Across The Universe". Killen kan både sjunga och spela!



















Ryan Gosling som bla gjort "The Notebook", han är en riktigt duktig skådespelare. Däremot vet jag inte om han kan sjunga...




















Sen har vi Ben Foster som är med i "Alpha Dog" och "3:10 to Yuma". Han är en makalöst bra skådis. Riktigt mörk och kan nog locka fram Kurts ande.



















Andra namn som jag läst är Zac Efron (WTF??) och Emile Hirsch (han är grym i "Into The Wild").
Ska bli spännande att se vem det blir. Spännande även med resten av casten, Courtney tex och Dave Grohl?!