fredag 9 april 2010


...

27

Jag håller på att planera en tatuering som jag ska göra på min 27 års dag.
Min absoluta favorit låt med Fall Out Boy heter just "27" och jag har bestämt mig för att jag vill ha det tatuerat på min vänstra vad/ovan för hälsenan. Det ska vara i jersey lettering (Andy Hurley, trummisen, har ett skivbolag som heter Fuck City. Det förkortas FC och skrivs i samma text)Så här ser det jag tänkt mig ut! Och så kom jag på en bild jag sett av en tjej som har artwork grejerna från insidan av albumet "Folie á Deux" tatuerat. Så nu ska jag prata med tatueraren och be honom att på nått sätt fånga känslan av konsten och blanda ihop det med 27.Så här ser Patricks sida ut i boken. Har inte hittat några bilder på dom andra, men jag har ju skivan att ta med, eller kopiera.
27

Jag har en text rad ifrån låten som också ska bli tatuering i framtiden. Var vet jag dock inte än... Men idag hittade jag precis exakt hur jag vill att den ska se ut

Och jag är fullt medveten om att jag är knäpp... =)

Hemlis!

Innan idag åkte jag in för att hämta min mobil som varit på laddning. Jag skulle passa på att göra en annan sak samtidigt men det fanns ingen ledig tid, så jag har bokat tid till kl 12:10 imorron =) Yeay! Det ska bli så kul! Men jag tänker inte avslöja vad det är, ni får helt enkelt se imorron när det är klart!

Nada

Tyvärr blir det ingen borta helg för oss =( Lillfis är så hostig och har feber av och till. Stackars liten! Men vi har bokat om så jag hoppas alla ska hålla sig friska/bli friska tills dess =) *ta i trä*

M-M-M-M Mexico

I veckan snubblade jag över en promo skiva som Fall Out Boy släppte innan Folie á Deux kom ut vintern -08. Dom släpte ett viral mixtape "Citizens FOB Mixtape: Welcome to the New Administration", det var gratis att ladda hem och innehåller andra artister på Decaydance/Fueled By Ramen. Men jag har inte för mitt liv kunnat hitta det tidigare för jag har inte vetat vad varken låtarna eller mixtapet har hetat! Så i fick jag av en slump veta att en av låtarna (som jag hört introt på många gånger) heter "Catch Me If You Can/Proclamation of Emaciation" och den är bara så jäkla bra! Jag älskar att hitta nya låtar med FOB. Sorgligt att det inte kommer komma nya låtar på länge (om ens) så jag får spara mig och vänta med att leta upp nytt så jag kan dra ut på det =)

LYSSNA OCH NJUT!!

"Lights and swollen glands
Paris, Tokyo, New New New York, M-M-M-M-Mexico
Get plastic (woah oh)
Stay tragic (woah oh)
Proclamation of emancipation oh dear Lord,
please let me into heaven, for just an afternoon.
No, Sam I am,
I can't go to sleep without an ambien
Seen so high they call me mister goodbye
Saying catch me if you can (catch), catch me if you can"


Catch Me If You Can/Proclamation of Emaciation feat. Travie McCoy