tisdag 5 januari 2010

Snöar igen

När jag hade varit hos min första vårdtagare och kom ut igen så snöade det! Sen har det kommit blöt jäkla piss-snö hela kvällen! =( Så störigt eftersom det ändå är -1 ute så fryser den blöta snön till is istället. Jag fick köra i 50 hem på 70-väg... Men hem kom jag iallafall =)

Jobbkväll

Idag har min mormor varit här och lekt med barnen. Hon och S gick ut efter att S vilat och busade i den lilla snön vi har fått igen =) S älskar verkligen sin gammelmormor! Och hennes gammelmormor älskar henne.

Nu ska jag börja natta C och sen vid 19-tiden är det dax att köra till jobb. Har den korta turen idag (19:30-23). Jag ska kolla upp om natten behöver timmisar nu med. Verkligen dax nu!
Nej nu skriker C efter mat!! *skyndar*

Malmö INK

Nu har jag (eller rättare sagt D) bokat tid så att jag ska få min tatuering gjord =)
Det blir torsdagen den 21e på detta stället.
Relativt nyöppnat ställe och vad jag har googlat fram så är killen saknad uppe i El Capital vilket ju låter bra. Har även fått rekommendationer av en internet-bekant. D var inne och bokade tiden till mig eftersom han ville ha deposition och det går ju inte över telefon. Synd att det var sån lång väntetid, men nu är det bokat iallafall!
*L Ä N G T A R*