måndag 8 mars 2010

Ikväll...

Så...
Nu sitter jag i lugn och ro med ett glas vin, datorn och tv:n. Jag har vikt tvätt och sprungit fram och tillbaka till barnens rum som en dåre.
C har varit svår att få ner i varv. Han sover men skriker till då och då och går inte att få lugn annat än i famnen. D har redan lagt sig så nu när C började skrika för femtielfte gången så gick jag in och la honom i vår säng med D. Så nu får han sova mellan oss i natt så att vi alla får sova.
Förhoppningsvis...

Ny musik (igen)

Jag har läst i andra bloggar om youmeatsix och letat upp dom på Spotify men inte riktigt lyssnat igenom låtarna. Men i helgen kollade jag youtube och hittade först en cover av FOBs "Sugar We're Goin Down" och sen en av "Poker Face". Och *gah* vilken härlig röst han har!! Vi lyssnade på nysläppta albumet "Hold Me Down" och D tyckte verkligen om det, det lät "inte så fjolligt" sa han... Vad han nu menar med det!? (för inte kan väl FOB eller ATL låta fjolligt! =O)
Hur som helst så gillar jag verkligen denna covern och singlen "Underdog" och nu ska albumet lyssnas igenom ordentligt och ev. beställas för billyssnande =)
(cd-spelaren i denna bilen funkar ju!! Woohoo!!)

Och jag gillar verkligen det faktum att dom är från England, jag har inte gillat brittisk musik sen typ Craig David eller Oasis's tid.