måndag 8 februari 2010

I miss U

Aaaah!!!
A, det så tomt utan dig på kvällen =( *snyft*
Dumma nät som inte vill funka
Hoppas ni har det mysigt där uppe i skidbacken =)

Märklig dag

Idag har verkligen inte jag hängt med alls...
Natten var HEMSK för C håll på som en tok halva natten. Och S hostade som en tok, stackars lilla stumpan =( D stannade hemma på morronen och körde iväg S till dagis för jag var helt slut.
C var jätte trött men skulle inte sova middag, till slut lyckades jag "övertala" honom om att det var sova han behövde och inte skrika. Jag försökte få tag i jobbet sen men det vara bara upptaget dom första gångerna, sen när det väl ringde så klickade hon upptaget =S Jaja, jag kände att jag inte skulle hinna in och duscha ifall hon ringde upp snart. Så jag väntade och hon ringde upp rätt snart. Jag har jobbat i helgen och hon jag jobbade för är fortfarande dålig så jag får denna veckan + nästa vecka på schema. Så skönt att veta att jag har jobb nu nästan hela månaden =)
Sen på tal om jobb så är där en ledig tjänst på kvällen som jag har sökt och mitt i allt när jag precis hade duschat så ringer dom från stället där jag jobbade när jag var gravid med S (jag skickade in en ansökan om timvik i förra veckan) och frågar om jag inte kan komma på intervju! Så jag ska dit på onsdag förmiddag. Så nu får ni hålla tummarna att jag dels får den fasta kvällstjänsten och att jag får timviket nu på onsdag!