onsdag 24 februari 2010

Is it just me or.....

Det kan ju inte bara vara jag som ser likheten? Varenda gång jag ser Julian i One Tree Hill så tänker jag på Justin. Varenda gång!

Julian = Austin Nichols


Nyss hemklickad

Jag såg Lady Gagas "Paparazzi" och Alex Skarsgård är ju med i den. Då kom jag osökt att tänka på hans USA genombrott och kollade genast upp vad Generation Kill skulle kosta att köpa. Ynka 169kr! Så den dimper ner i brevlådan på fredag eller måndag tror jag. Hoppas fredag så jag kan kolla i helgen... Den serien är helt fantastiskt bra! Har du inte sett den så har du verkligen missat nått.
SE DEN!

My baby's back!

Svar

Jonathan sa...
Oj vad du fortfarande köper skivor :). Tur att någon gör det!

Ja du lillebror, någon måste ju se till att artisterna få mat på bordet och kan betala elräkningen ;) Men till mitt försvar så har jag inte köpt skivor på massor med år innan jag började nu igen. Nu är jag uppe i samma klass som när jag gick i skolan =P

Jessica sa...
Hahaha, shit vad fult det lät på svenska: opluggat. ;-)

Helt ofantligt gräsligt!! =D

therese sa...
varför måste ni byta bil? hoppas allt e bra med er!

För den vi har har gjort sitt, den har gått långt och vi orkar inte lägga en massa pengar på att reparera den. Så kul att se din blogg! Ska genast lägga till dig på bloglovin!

Bilbyte

Idag ska vi kolla på en bil. Eller ja, kolla igen. D kollade på den nu i lördags och den verkar fin! Vi behöver bara veta lite info om den och prova med bilstolarna för att se om det funkar. Jag ska se hur pass jag får plats bakom D med (han är 188cm lång och sitter typ i baksätet och kör). Men det lutar verkligen åt denna, vi orkar inte leta längre och vi måste byta nu nu nu