lördag 20 februari 2010

Till A!

Var det denna du menade igår??
Maskinen - Alla Som Inte Dansar (Är Våldtäktsmän)

Tummen upp!

Nu är BH:n hämtad och provad och för det första så har jag gått ner en strl i omkrest *yes* och för det andra så klarade den skaka-/bocka sig framåt-testet! Nu ska jag bara använda in den och se hur den känns, hoppas verkligen den är lika skön ikväll. Jag behöver verkligen en ny favvo BH.

Dagens ord

Kylvätsketemperaturgivarkrets

Sjuk

Kul!
Jag vaknade mer förkyld än vad jag var igår. Har hosta så det river i halsen och huvudet känns fullt med bomull... Fick ringa och sjuka mig, känns inte rätt mot dom gamla att springa runt och snora och hosta på dom (eller mot migsjälv att stressa runt heller för den delen).
Varför ska man behöva ha dåligt samvete för att man stannar hemma när man är sjuk?

Bytt är bytt är bytt

Ni som var inne och läste under tiden jag var och jobbade såg att jag hade bytt till en väldigt vit bakgrund... Den stannade inte länge! Det blev lite för vitt för min smak (Carro: =O Hur kan något vara FÖR vitt??)
Testar rosa nu istället, lite sådär lagom pastelligt och lite våraktikgt. Tills jag hittar den rätta bakgrunden. Kolla in min Twitter så fattar ni hur jag menar (klicka i den lilla Twitter-widget rutan till höger så kommer ni till min sida)

Jag gjorde en print screen för att visa för er som inte hann se...