fredag 25 december 2009

Dagen efter!

Julafton var jättemysig!! =) Verkligen! Så härligt att vara hemma hos mamma och pappa, dom bjuder alltid på så god mat! Och jag fick lite överbliven sushi som dom hade haft på lillejul, gott!
Tomten kom och S blev lite skeptisk men ändå glad. Hon hjälpte till att dela ut klappar och tycket det var kul att "öppe tetor". Tyvärr så blev hon febrig och dålig under natten och har sovit jättedåligt. D har fått ligga hos henne för hon blev helt förtvivlad när han försökte gå och hon vaknade till =( Blev inget julfirande hos svärföräldrarna idag för hon mår så dåligt, hon har ont i armarna säjer hon och så har hon feber =( Kan det vara lymfkörtlarna som gör ont, det gör ont när vi lyfter henne?

Barnen fick määäängder med klappar! Jag hade önskat pyjamasar till dom och oj va dom fick pyjamasar ;) Men bättre för många än som nu för få... Dom fick ett bilgarage av oss (+ några små klappar) och det verkar vara en hit hos båda två faktiskt. Dom fick massor av fina böcker och pussel! Inte så farligt mycket leksaker faktiskt, bara nån enstaka. Många roliga DVD-filmer fick dom med! Fåret Shaun is da shizzel!! ;)
Även jag och D fick fina julklappar. Av mina föräldrar fick vi en middag på restaurang + biobesök och barnpassning = SOVMORRON!!! Vi fick presentkort på IKEA till en bokhylla till vårt sovrum och pengar som ska gå till en bärbar dvd (bäde till mamman och till barnen). Ska köpa en sån med skärmar man kan sätta på nackstöden i bilen.

Jag har jobbat idag mellan 7:30-12 och är lagom sliten. Fick ta C hela natten eftersom D ju sov inne hos S. Och min öroninflammation känns inte ett dugg bättre, mådde så kasst igår. I natt ska vi låta C sova i resesängen inne i S rum så att hon kan sova mellan oss istället. Hoppas på att få sova lite bättre...
Nu kallar D att jag ska komma och göra såsen till kycklinggrytan *askungen skyndar sig*