lördag 27 februari 2010

Mer skor

Nu blev det ännu mer skosnack men jag fick dom här helt oanvända vinterfodrade Puma skorna av mamma idag. Dom är min lillasysters men hon gillar inte dom och vägrar använda dom, så då tyckte mamma att jag lika bra kunde få dom =) Jag tackade och tog glatt emot dom. Sååå sköna och jättesnygga och alldeles perfekta ;)

Pretty shoes

Jag varken är, har varit eller kommer någonsin bli en användare av skor med hög klack! Jag önskar att jag kunde, men jag får vansinnigt ont i fötterna och vinglar som en fyllehund (jepp, jag har dålig balans!)
Så därför har jag lärt mig att älska andra sorters skor istället. Jag har alltid älskat skateskor, Converse och Vans har funnit i min garderob sen jag var 14. Nu har jag hittat ett supersnyggt nytt märke av skateskor som heter Supra. Och jag är extra kär i den här modellen, Vaider! Och det finns en sida som skickar fraktfritt från USA www.goodsupra.com så gissa vem som ska beställa supersöta lila skor nu i helgen ;)

Ny plattång?

Man fick inte lov att ta bilder men länka går ju bra!
Vad tror ni om denna plattången??

The verdict!

So...
Dom har sovit en hel natt i samma rum och det gick jättebra! Kändes lite märkligt att inte ha C i sovrummet, men tydligen så har han störts av oss (läs: mig, för jag snarkar) och det är därför han har stökat innan. Men i natt sov han som en stock och han sov till och med till 7:30 imorse. S vaknade tidigare....
Just nu håller vi på och försöker få S att somna, med en sovandes lillebror därinne *gah* Hon är ett litet monster ibland! Återstår att se om hon somnar nu, hon behöver verkligen sova för vi ska till Klågge till mina föräldrar i eftermiddag. Och där är det alltid full rulle =)