fredag 12 februari 2010

Last Resort

Här om dagen fick D upp ett av mina gamla favoritband på sin Spotify (ni vet där dom föreslår musik för en). Jag har lyssnat jättemycket på Papa Roach. Hela gymnasiet igenom. Jag åkte buss i 40min till skolan så jag hade bärbar CD-spelare och stora headphones och satt och lyssnade på skön musik =)
Jag hatar att vår bilstereo inte funkar annars hade denna skivan fått följa med mig på väg till jobb ikväll!

Denna låten är helt underbar!

Vampire Diaries

Jag missade ju helt att det var premiär för Vampire Diaries på tv6 igår =O Sitter och kollar på reprisen nu. Ian Somerhalder är med, jag har gillat Ian sen han var med i sin första serie, Young Amreicans. Han spelade Hamilton, det var därifrån jag fick att man kan heta Hamilton i förnamn. Och nu är det ett av Cs andranamn! Iallafall, jag gillade honom som Boone i LOST och kommer antagligen gilla honom ännu mer i VD som Damon!!

Almost ready

Så ja...
Då har jag fått sova i ca 2 timmar (tack D), D har lagar god lasagnette som vi åt för en stund sen (tack igen älskling). S plaskar i badet och C gnäller som vanligt... Snart läggdax för båda barnen. Mitt hår är plattat, ska sminka mig när C har somnat. Kan ju inte komma dit och se ut som ett spöke ;)
Jag är lite spänd på hur det ska gå, mest för hur jag ska kunna hålla mig vaken =D =O

Å den bästa medicinen för mej e sånger som denna!!!!

Gnäll

Önskar mig den där "Bra dag"-känslan igen...
C vaknade och höll på från kl 2:30-4 nån gång och vi fick gå upp och lägga tillbaka S i sin säng minst 3 gånger innan hon fattade att det var natt än. Behöver jag säja hur slut jag är?
Min FB-status säjer allt...
"så härligt att vakna men en bakfylle-känsla UTAN att ha fått uppleva en rolig fylla kvällen innan... *suck* Varför ska barnen alltid göra så här mot mig när jag jobbar och verkligen inte orkar vara vaken halva natten?"

Och ett stort grattis till mig som ska jobba i natt!!

Fast

Igårkväll körde vi fast i snön =( Men som tur var fanns det folk i närheten som kunde hjälpa till så vi kom loss efter en kvart kanske.
Små bilar och stora snöhögar är inte bra combo!