onsdag 25 november 2009

Sssssh

Var inne och kollade runt på denna sidan och hittade den här tröjan!
Perfekt julklapp till mig ;) *hinthint*

Bella/Kristen

Tänkte göra små recensioner av filmkaraktärerna i Twilight-sagan och det är väl bäst att börja med huvudpersonen som allt kretsar kring.
Även om man kan tro att det kretsar kring Edward ;)

Jag tycker Kristen ger ett starkare intryck i New Moon än vad hon gjorde i Twilight. I Twilight så var Bella så puppy-dog efter Edward och Kristen såg mest tafatt och smått illamående ut i försök att få fram det man får läsa i boken (hur Bellas känslor svämmar över i sin attraktion till Edward). I New Moon får Kristen större utrymme att visa sig, Bella är inte lika mesig längre och allt kretsar inte längre kring förälskelsen. Hela filmen är mörkare och inte alls lovey-dovey.
Där är en scen när Bella och Jacob står i regnet och hon inte har träffat honom på länge, för att han inte vill träffa henne. Han har lovat att inte såra henne och nu bryter han sitt löfte. Scenen är så stark från bådas håll... "It's killing me... It kills me!"
Hon blir lämnad igen och han tvingas svika den han älskar =(
Även sen när hon räddar Edward i Volterra så är Kristen riktigt bra, hon har liksom förstått Bella. Bella älskar Edward så mycket att hon är redo att dö för honom.

Tycker även att Bella (nej, inte Kristen utan faktiskt Bella) har blivit snyggare sen första filmen, hon har liksom vuxit till sig på nått sätt. Okej att hon är äldre men dom har ju sminkat likadant och hon har samma hårfärg/ögonfärg. Kanske hör ihop med att Kristen spelar bättre denna gången...
Men sygg är hon, den där Kristen!
Som Bella iallafall, har lite svårt för den där halvdrogade looken hon hade undertiden hon spelade in The Runaways som f.ö. Dakota Fanning spelar en av huvudrollerna i.

En helt vanlig onsdag

Gomorron!

Har faktiskt fått sova gott i natt...
Önskar mig fler nätter som denna
Har precis kommit hem, vi har varit och lämnat S på dagis
Det var så gulligt, när jag klädde av henne så kom en pojke och hans pappa
Det första pojken gjorde var att ge S en stor kram =)
Gullungar!
S har verkligen fått toppenbra förskolelärare
Vi är jättenöjda med vårt val av dagis!

Idag står det städning och tvätt på schemat (som vanligt i denna familjen på onsdagar)
Lillfis sover ute i vagnen så nu ska jag starta lite FOB på högsta volym och börja städa toaletten sen ta en sväng med dammsugaren.
D tvättar när han kommer hem...
Jag hatar vår tvättstuga
Trappan upp är en skranglig ståltrappa (jag är höjdrädd)
Och där bor gigantiska spindlar = PANIK!!!!
Så det får han sköta!
Nu, musik och städning!