onsdag 20 januari 2010

Remembering Sunday

Jag tror jag har en girl-crush! Hon är ju bara söt som socker, Cassadee Pope (sjunger i Hey Monday). Här sjunger hon med Alex Gaskarth från All Time Low

Spola till 3:30 om ni inte vill se hela...
Hela låten är jättebra men just denna delen är fantastisk

Presenten

Detta är vad som fanns i det gröna paketet =)
Tur att Chuck är så snäll då!

Kalasmat

D är nog den mest obeslutsammaste (finns det ordet?) människan jag känner, men jag ville ändå att han skulle få något gott till middag på sin födelsedag. Så jag föreslog hemmagjord kebabpizza! Han tyckte det lät jättegott!


Vi körde fuskvarianten och köpte färdig deg, för dagen till ära hade vi tvättstugan också! Grattis liksom...


Till pizzan hade vi vitlökssås och jag åt saltgurka!! Jag älskar saltgurka, men bara i kombination med kebab och vitlökssås! MUMS! Ni måste bara prova för det är supergott =) Jag är en sån som ber om extra gurka när jag käkar kebab eller falafel!

Och som att denna kaloribomb inte var nog så fick D semlor (att göra en hel tårta till 2 pers kändes ganska over-kill) nu på kvällskvisten när barnen somnat. Nu sitter han och tittar på handboll (Jess: långa karlar som hoppar omkring efter en boll, what's up with THAT??) och mumsar semla eller fastlagsbulle vilket ni helst kallar det =)

Det är din dag idag, måste firas tycker jag!










Grattis på din 26 års dag min älskling!!
Jag älskar dig

Ofrivillig sovmorron

Idag känner jag mig inte fullt lika uppäten. Däremot så försov vi oss rätt rejält! För att C var vaken mellan 02:30-3:30 inatt... *gäsp*
Vi vaknade 8:15 (tiden vi vanligtvis brukar börjar klä på oss ytterkläderna =O). Men jag ringde till dagis och sa att vi blir sen och dom är alltid så snäll. Vi var färdiga och inpackade i vagnen 9:20, måste var nått form av rekord!
Tänk er vad som ska göras, byta blöjor och klä på (välja kläder till) 2 barn, fixa frukost till alla 3 och sen se till att alla få i sig sin frukost (vilket inte alltid är så lätt), borsta tänderna, hitta alla ytterkläder och packa dagisväskan. Sen ska det kläs på och ta ut vagnen, i med åkpåsen (den tar jag alltid in så den inte ska vara så kall för vagnen står i förrådet), ut med C i vagnen så han inte dör av värmeslag och samtidigt försöka få S att inte gå ut på trappen (hon hade inte fått på sig skorna än). På med hennes stövlar och sen ut i vagnen, inte glömma dagisväskan eller att låsa dörren. Sen tar det ca 20 min att gå till dagis!
Det var vår morgon!! =)