fredag 15 januari 2010

FK

Snart dax att köra till jobb. Jag ringde Förseningskassan innan för att ta bort timmarna jag jobbar idag på min föräldrarpenning... Första gången jag ringde var det 32 min kö och 154 st före mig! Andra gången jag ringde var det 25 min kö och 132 före. Hur går den matematiken ihop? Hur kan det vara så lång kö kl 17 en fredagkväll?? Ska ringa igen nu snart och se hur läget är. Har verkligen ingen lust att sitta i telefon kö hela kvällen.
Störigt är bara att jag har en konstig tryckande känsla bakom mitt vänstra öga. Som migrän fast utan huvudvärken. Oh well, jag överlever säkert denna jobbkvällen med!

Long live the car crash hearts

Dom som känner mig vet att jag älskar Fall Out Boy
Dom som delar denna kärleken med mig vet att min bloggundertitel kommer från en av deras låtar.
Närmare bestämt låten "Thriller" från deras tredje album "Infinty On High".
Jag har säkert nämnt detta innan men min absoluta favorit när det kommer till låttexter är Pete Wentz (bassisten i FOB). Jag har aldrig hört någon annan som skriver som han gör...

"Long live the car crash hearts" är första raden i refrängen i Thriller. Just nu känner jag mig som "a car crash heart", den textraden sammanfattar denna fasen i mitt liv helt perfekt. För även om jag känner så, så är det okej. Det kommer visserligen alltid att finnas (eller förhoppningsvis bara finnas kvar som ett minne) med mig, men det är en del av mig vare sig jag vill eller ej. Jag är något jag aldrig trodde jag nånsin skulle bli.


Denna videon är från 2007, det året jag föll för Fall Out Boy för första gången (för tro mig, jag faller för dom ofta ;)) Jag jobbade nere i Skanör och var gravid med S. Jag började varje bilresa dit eller hem med denna låten. När S sen föddes i november kunde vi spela denna för henne och hon blev lugn =)

Pete
är mitt i sin fd signatur-emolook (en look som blev "mördad" av Mark Hoppus från Blink 182 på scen under deras encore med "Saturday", på deras sista turnéspelning i höstas)
Joe är helt renrakad och har inte växt ut sin jew-fro än ;) och gör sina snygga spinn-hopp
Andy ser så himla ung ut i sitt korta hår och om ni kollar noga så ser ni att han spelar i shorts och barfota på sitt Clandestine Industries trumset (Wentz klädesmärke)
Och Patrick, bästaste Patrick, har sina sideburns, långt hår, sin keps och både låter och ser allmänt lovley ut ♥♥♥
Han hade kunnat sjunga vad som helst för mig och jag hade likväl smält till en liten pöl på golvet

Refrängen börjar vid 1:14...
Om ni mot förmodan inte vill höra hela låten ;)


"Crowds are won and lost and won again,
but our hearts beat for the die hards"

Who's the douch now huh??

Vem fan skriver sånt om en liten bebis??

http://perezhilton.com/category/pete-wentz/

Bitter någon?

Hur är det meningen att man ska orka jobba, ta hand om barnen, städa, fixa med maten, disken, tvätten, ja allt när man inte får sova?
C höll på som en dåre inatt igen! Men nu hjälpte det inte ens att ha honom på min arm =(
Han blev förkyld i natt så det spelar ju in, men helt ärligt! Hur orkar HAN var vaken så?? Nu sover han men istället så TVÄRVÄGRAR S att sova middag!! =O
Nu sitter hon i sin puff och man ser hur jäkla trött hon är men nått blev fel när jag skulle lägga henne (jag tog gud bevare mig väl av henne koftan för att hon inte skulle bli för varm) och all hell broke loose!
Jag har hunnit städa i förmiddags men ville få lov att ta en dusch utan att känna mig stressad (för en gång skull), men icke! Och sitta i lugn och ro och pausa lite (eftersom jag inte fått sova inatt...) Men nu hör jag C inne från vårt sovrum...
JAG ORKAR INTE MER IDAG!!
Dessutom så ska jag jobba ikväll...
Grattis så jävla mycket!